Loading Events
Finn hendingar

Hendingssyningsnavigasjon

Komande hendingar

Listenavigasjon

Lasse Berntzen – akvarell og grafikk

13 april - 5 mai
«Prospekt» er tittelen på Lasse Berntzen sin komande separatutstilling der han viser sine nye akvarellar - malt i løpet av fjoråret. Etter mange år med hovudvekt på tangerande kunstnerisk arbeid innafor design, arkitektur og undervisning er han no tilbake til sitt utgangspunkt – bildekunsten.

Leif Hedman – skulptur

13 april - 18 august
Leif Hedman sine skulpturar vil innta Stallen i tunet gjennom heile sesongen. I november og desember 2018 kunne vi i det vesle rommet i dette steinhuset  sjå ein skulptur som var laga spesielt for dette. Frå påske 2019 vil Hedman visa frittståande skulpturar i metall som også vil vera for sal. Utstillinga vil dermed bli skifta ut gjennom sommaren og ein kan sjå litt av breidda av det kunstnaren jobbar med. Leif Hedman er sørlendingen som har busett seg på…

INGRI EGEBERG – maleri, teikning og grafikk

11 mai - 9 juni
Ingri Egeberg er bildekunstnar og forfattar som bur og arbeidar i Bergen. Atelier på Bontelabo i Bergen og på Ringsaker i Hedemark.

FRANK BRUNNER – maleri og grafikk

15 juni - 14 juli
FRANK BRUNNER (f. 1971) er ein veletablert kunstnar med utdanning frå Statens Kunstakademi i Oslo, Ilja Repin Statsakademi i St. Petersburg og Yale University i New Haven, USA.

LARS ELLING – maleri og grafikk

20 juli - 18 august
LARS ELLING (f. 1966) er ein historieforteljar. I bildene hans ligg lag på lag av symbolikk som ofte vekkjer nostalgiske minne, medan det urovekkjande ligg og lurer i bakgrunnen.

Kollektiv utstilling

2 november - 21 desember
+ Eksporter Listed Events