Lastar Hendingar

« Alle Hendingar

  • Denne hending er over.

VI SOM ELSKER TRÆR

11. mai 2019 - 9. juni 2019

11. mai (opning kl. 13.00) – 9. juni
11. – 26. mai ope laurdag og søndag kl. 11 – 16.
30. mai – 9. juni ope alle dagar kl. 11 – 16

VI SOM ELSKER TRÆR

Vi som elsker trær er en egen rase. Vi kan stillhet, vi kan tålmodighet, vi bygger reder og graver huler i snøskavler med plass til appelsiner og kakao. Vårt tre, sier vi, og stryker over en fjellbjerk. Da får vi kraft  til å gå ut i verden og la skog være skog, tre være tre inntil vi igjen trenger det for styrke.

Vi som elsker trær er betraktere.Vi ser at folk løper hit og dit, bidrar og formidler og gir glede til oss betraktere. Vi samler og registrer, vi fanger øyeblikk i strøk og strek. Når tvilen blir for sterk går vi til skogen og står helt stille. Vårt tre, sier vi og stryker over sjela og slik blir kunsten til. Tre for tre, bilde for bilde». Ingri Egeberg


Ingri Egeberg
Ingri Egeberg er bildekunstnar og forfattar, ho bur og arbeidar i Bergen og Ringsaker.
Egeberg er medlem av Norske billedkunstnere, Norsk forfattersentrum, Norske barne- og ungdomsbokforfattere, Tegnerforbundet, Norske grafikere , BKHF, VN&E, B&E. Representert ved mange offentlege og private samlingar. Hatt utsmykkingsoppdrag for Statoil, Nav, Haukeland universitetssjukehus, UiB, Olaviken alderspsykiatrisk sykehus m.fl. Utstillingar i 2019: Galleri G Guddal, Galleri Soon og Galleri EKG.

Sist vi såg separatutstilling med Egeberg sine bilde i Galleri G Guddal var i 2007.

http://www.ingriegeberg.no/

 

Detaljar:

Start:
11. mai 2019
Slutt:
9. juni 2019
Kategori:

Lokale

Galleri G Guddal
Guddalsvegen 181
Rosendal, Hordaland, Seimsfoss 5472 Norge
+ Google-kart

Arrangør

Galleri G Guddal AS
Phone
95 78 63 22